2010/03/13

Zimní liga Žopy

Množství sněhu slezlo, oteplilo se, zase se ochladilo a týden a něco před prvním jarním dnem napadl sníh nový. Studený, čistě bílý....nádhera.
Přes počáteční problémy z dopravou se nám díky Bar'řině taťkovi podařilo dostat na start. Rychle jsme se převlíkli a pak už jsme jen čekali až se to všechno sjede a mi dostanem mapu. Hned prvních pět kontrol bylo jako skorelauf. Už tam jsme se rozdělily s Bar'. Nakonec jsme tam tři vynechali, chtěla jsem se tam potom ještě vrátit s cíle ale už sem to radší nehrotila...
Sníh hezky křupal pod nohama a běželo se krásně v dost pěkném terénu. Pokud člověk nešlápl na kluzký klacek, tak ani neztrýcel rovnováhu. Zákeřné zasněžené kaluže a bažinky nás naštěstí nenachytali.
Při závěrečném scorelaufu jsme vynechali pouze dvě kontroly, které byli hned vedle sebe. Ukázalo se že to byl dobrý tah. Nebyli totiž vůbec postavené.
Ještě před startem jsme požádali Horynku jestli by nás svezla zpátky do Zlína. Ochotně souhlásila, i když pak byla trošku rozmrzelá, když jsme museli počkat na Bar'. Hold teplo tam nebylo. Ale přežila to. (Bar' neber to jako výtku..my nešly všechno :)
Snad jediné zranění si z Žop odvezl Standa Valla. Větev ho štvihla do ucha a měl ho zevnitř trošku natrhlé. Akorát krve bylo jak z vola a odnesl to Lojzíkův overall.

Žádné komentáře:

Okomentovat