2009/12/31

Silvestrovská 2009

... Na silvestra jsme vstávali až nehorázně brzo. V sedm totiž odjížděl autobus směr Bumbálka :)...
Kromě mě a Jíti jel z lidí pod 18 ještě Štěpán, Honzin a Eliška a pod 30 Gabča s Oninem, Boban a Tomeš. Všichni jsme se naskládali dozadu a následně se snažili na sebe moc neupozorňovat když nastoupila Mirka (tedy aspoň někteří) Cestou jsme dospávali eventuálně řešili různé dilemata :)
Původně jsme měli v plánu běžet, nakonec to ale nešlo jelikož chytří lidé si sice vzali promokací běhací boty ale zato teplou zimní bundu, takže jsem málem zmrzla.
Od autobusu jsme tedy vycházeli v čele této výpravy, a tak jsme také dorazili až na Soláň. Před nás se dostali pouze běžící škaredý Rudolf, Gapish, Zbyňa, Slávka a pěkný Rudolf. Ty tři jsme nakonec museli vyzvednout v Novém Hrozenkově, hold je to utíkání bavilo:) Bylo krásně. Když jsme vycházeli dokonce i svítilo sluníčko. Pak chvíli lehce sněžilo, a nakonec už zůstalo jenom zataženo. Byla docela zima, ale to nebránilo sněhu, aby se pořádně rozpouštěl. Vznikla tak několika centimetrová vrstva parádní břečky, kterou po osmi kilometrech propustila i moje goretexová obuv.
Na Čartáku jsme si hned po příchodu do přeplněné hospody (Jíťa bohužel musela sedět u našeho stolu na zemi, což se vůbec nelíbilo Kubovi a snažil se ji od nás odlákat ;) objednali teplý čaj, kofolu a horké jablko. Honzin si pak objednal něco smaženého a já kyselici...Jíťa venku baštila svoji svačinku. Štěpán po nás loudil peníze do doby než se dostavila i Terka s Eliškou které sebou táhly i sáně. V té době se Honzin s Jíťou přesunuli ze židlí na schody a já se přesunula za mamkou k druhému stolu poručila si velkou kofolu a smažený sýr. Mňam:P
Ve dvě jsme se naskládali zpátky do autobusu a jali se prospat cestu z5. Rudolf si nás všechny vyfotil a pak porušil svou tradici tím že nás nezpovídal. Nakonec se toho ujal Boban. Napřed z nás nemohl nic vytáhnout, a když jsme se trošku rozpovídali tak vystupoval. Pak jsme mávali ven našim, ale to nebyli naši to byli důchodci ("to nejsou naši to jsou ti staří" "myslíš ty důchodce" staří mělo být cizí a důchodci mělo být turisti nebo tak nějak...) Já pak dojela domů a naše silvestrovské veselí mohlo začít.

Žádné komentáře:

Okomentovat