2010/01/07

Vizovicko-Zlínská Noční Osvěta n7.

Někteří už poněkolikáté jiní poprvé, jsme se včera všichni sešli na Soudné, abychom si užili nočního zasněženého lesa.
Viditelnost byla skvělá. Dopoledne a v předchozích dnech nachumelilo mezi 25 až 35 centimetry, a tak jsme si pro osvěžení udělali v neporušené sněhové pokrývce několik andělíčků, i držkopádů.
Trať celkově měřící 8,2 kilometru pro nás nachystal Petr Jelínek. První částí byli dva motýlci, namotaní ve Žlíbkách. Bylo to tam kouzelné. Sice jsem si zapoměla buzolu, ale i tak jsem směrovala holky jen s minimálními odchylkami (upozorňuju, že na některé postupy jsme vůbec nešly po stopách těch co běželi před náma!). Před druhým motýlkem se od nás odpojila Lucka, (hold měla moc energie :D a já měla kecavou:) a tak jsme si to s Jíťou trošku upravily. Z druhého motýlku jsme odbíhaly s tím, že půjdem jenom jednu kontrolu z druhé části (ta se skládala s několika delších postupů do jižní části mapy). U hustíčku se to zvrhlo v to, že půjdem jenom na cestu. Jenže tentokrát místo abych(om) kontrolovala(y) směr, jsme dělala(y) kraviny XD (výše zmínění andělé:) Dostaly jsme se tudíž až těsně ke kontrole, a rozhodly se, že na ni půjdem:) Pak už nás čekal jenom ostřejší výklus z5 k autům. Kousek od cíle jsme o5 doběhly Lucy a vzápětí se vedle nás vynořily i Bar' s Lenkou. Lehce jsme iritovaly (všechny až na Lenku) Nováska svou neschopností rychle se převlíct, a tak jsme odjížděli skoro poslední (Tomča čekal jen jestli nebudeme potřebovat pomoct vytlačit auto ze sněhu)! Novásek si však věřil, a proto jsme všechny naskákaly do auta. Novas zařadil a už jsme jeli. Kluci nám tedy jenom zamávali a vzápětí se jali vytláčet své vlastní autíčko.
Ještě poslední upozornění. Až příště půjdete do lesa, dejte si pozor. Obíhá tam vlk!, který se stal osudným již nejednomu o-běžci:)

Žádné komentáře:

Okomentovat