2011/12/31

Silvestrovská 2011

Jaká byla, teď již loňská, silvestrovská? Shrnula bych to do několika úspěšných a děkovacích bodů.
Úspěch č.1: Slečna vedoucí přišla včas, akorát s příjezdem autobusu. Správně vybrala mezi chumlem lidí čekajících pod mostem, účastníky zájezdu a nechala je nastoupiti do vozidla. A snad nikomu neujela.
Úspěch č.2: Ač to tak zpočátku nevypadalo, jelo nás osmnáct.
Úspěch č.3: Přes noc napadlo na hřebenech cca 30 čísel sněhu. Takže běžkaři sice neměli stopu, ale aspoň nenadávali chodcům a běžcům, že jim po ní šlapou.
Úspěch č.4: Na nikoho se nečekalo, nikdo se neztratil. Všichni se vrátili ve skvělé kondici a usadili se u stolů v hostincích na Čartáku. Na cestu zpět jsme vyráželi na minutu přesně podle plánu :)

Poděkování č.1: Patří panu řidiči.
Poděkování č.2: Patří všem zúčastněným, že se zúčastnili navzdory tomu, že když nastupovali do autobusu, byla ještě tma. Díky, že jste mě nenechali jet samotnou.
Poděkování č.3: Patří Rudolfovi a Bobanovi za to, že prošlapávali běžeckou/chodeckou stopu nejen sami sobě, ale i nám a všem ostatním, a že zabrali na Čartáku stůl, takže bylo kam se uchýlit.

A závěrem bych chtěla říct, že dobrých lidí se vejde. Včera to bylo dokázáno když nás u jednoho stolu na sedmi židlích sedělo deset. Takže příští rok neváhejte a jeďte s námi, neboť ať už se rozhodnete jít pěšky, běžet nebo lyžoběžet, tak na vás bude čekat místo u stolu i v autobuse.

Žádné komentáře:

Okomentovat