2010/09/18

MČR Klasika - Kostelec u Jihlavy

Na klasiku jsme vyjížděli našim autobusem v 7:00, ale místo abychom zamířili rovnou do Jihlavy, vzali jsme to ještě přes Luha a UB kde jsme milostivě nabrali Luhany, kteří se vzápětí nelibě vyjadřovali o našem autobusu, za což jsem měla chuť je prohodit oknem. Což jsem v konečném důsledku neudělala a tak jsme byli mírně přecpaným autobuskem.

Když jsme rozdělali stany a roztáhli se po strtáni tvořící shromaždiště, přijeli Hájovic a tak se Jíťa přemístila na Bobanovu karimatku a od té doby jsme o ní téměř neslyšely.
Měli jsme spoustu času než se začalo startovat a tak jsme jen tak leželi a třeba se snažili usnout nebo se něco naučit. Pak už byl čas k dostavení se do koridoru a nafasování mapy svého rozběhu.
Vím jen, že jsem někde udělala chybu a pak nepostoupila do Áčka asi o čtyři minuty. Ale taky jsem měla nejsilnější rozběh. To se na druhou stranu podařilo Jíťi a pro letošek tak nezískala áčko jenom Bar', které to nevyšlo ani v žebříčku B.
Večer jsme odvezli Luhany do Jihlavy a vyrazili najít své hospody. My dostaly chuť na KFC a tak jsme se vydaly do Jihlavského nákupního centra. Cestou jsme se ještě stavily na věži kostela Svatého Jakuba. To vám povím, je odtamtud vážně nádherný výhled i na Jihlavskou zoo. A taky tam mají krásné zvony.
Daly jsme si společně kyblík a ještě přikoupili pár extra kousků. Bylo to epické. Jenže pak už jsme neměly co jíst, a musely jít zpátky. Stejně jsme pak ještě čekaly než přišli vetoši.
Ráno nám zase zmizela Jíťa. Startovala pozdě (to víte, áčko), a tak spinkala u Bobana. My mezitím odběhly své vlastní tratě a vduchu povzbuzovaly naše favority na juniorské a mužské trati. Když pak doběhla i Jíťa celou dobu se těšící na dort, jež dostal Boban k narozeninám, zjistila, že jí ho nějaký zlý Zbyňa dojedl, protože Bob nevěděl, že je pro Jíťu a zapomněl, že Zbyňa je takový žrout.
Málem bych zapomněla, že si tu zcela nepotřebné áčko na úkor Caspra vyběhl i Vikýř. A taky je tam otravovaly Dásňa s Elis.
Pokud vím, tak po vyhlášení, jsme si počkali než nám předjel bus, zaparkovaný kdesi v tahu, naskládali se i s Luhany dovnitř do našeho krásného Beada a vyjeli k domovu....

Žádné komentáře:

Okomentovat